În cele din urmă, actorul britanic Daniel Craig a aceptat să joace într-un nou episod al aventurilor lui James Bond, spionul britanic care l-a întruchipat deja de patru ori, după ce declarase public că nu mai este interesat de acest rol. Solicitat de AFP, studioul american Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), care deține drepturile de ecranizare pentru James Bond, a refuzat să comenteze informația publicată de „New York Times”. Compania britanica Eon Productions, care produce filmele acestei serii, nu a răspuns.
În vârstă de 49 de ani, actorul Daniel Craig a lăsat să se înțeleagă în mod regulat că nu mai dorește să se joace cu Walther PPK, pistolul-fetiș al lui James Bond.
„Aş prefera mai degrabă să sparg un pahar şi să-mi tai venele cu el”, a declarat starul britanic, înainte de lansarea filmului „Spectre” cu privire la perspectiva de a juca din nou rolul agentului 007, precizând totuşi că este un sentiment de moment şi nu neapărat o decizie definitivă.
„Dacă aș juca într-un alt film ‘James Bond’, aș face-o doar pentru bani”, a adăugat Daniel Craig, într-un interviu acordat revistei „Time Out London”./rcostea/vdraguta

(www.lesoir.be – 25 iulie)