Ellie Goulding a primit triplu disc de platină pentru vânzările albumului “Halcyon” în România

Universal Music România i-a acordat triplu disc de platină lui Ellie Goulding pentru vânzările albumului “Halcyon” în România, vineri seară, când artista a fost prezentă la Untold.

Vineri, 4 august, Ellie Goulding a fost prezentă pentru prima data în România, în cadrul festivalului Untold. Universal Music România i-a înmânat discul înaintea show-ului de pe Cluj Arena.

ellie goulding - halcyon“Halcyon” este cel de-al doilea material discografic al artistei, iar printre single-urile extrase se număra hiturile “Burn”, prima piesă lansată de către Ellie care a ocupat primul loc în topurile musicale din UK sau “I Need Your Love” (alături de Calvin Harris). Albumul a fost reeditat ulterior și s-a numit “Halcyon Days”.

După lansarea albumului, Ellie Goulding a susținut turneul “Halcyon Days” și a fost prezentă timp de doi ani pe scene din Europa, America sau Asia.

Ellie Goulding a devenit în 2010 a două artistă care, în același an, s-a clasat pe poziția #1 în cadrul sondajului BBC Sound Of și a câștigat Critics’ Choice Award la Brit Awards.

Primul album lansat de către Ellie, Lights (2010), a debutat pe locul 1 în UK Albums Chart, cu vânzări de peste 850.000 de unități în Marea Britanie. Coverul ei pentru piesa lui Elton John, “Your Song”, a ocupat poziția #2 în UK, iar în 2011, Ellie a interpretat piesa la nunta prințului William.

Ellie Goulding a lansat recent o piesă în colaborare cu Kygo, “First Time”, iar în urmă cu câteva luni single-ul “Still Falling For You”.

Victor Rebenciuc
PR & Social Media Curator
Universal Music Romania & MediaPro Music
G-ral Dona, nr 16, sector 1, Bucuresti
email: victor.rebenciuc@umusic.com
Tel: 021 313 0803
Mobil: +40728 87 89 68

Videoclip: “Still Falling For You”: