Daniel Constantin a lansat filiala judeţeană Caraş-Severin a viitoarei formaţiuni politice Pro România

Deputatul Daniel Constantin a lansat astăzi, la Reşiţa, filiala judeţeană Caraş-Severin a viitoarei formaţiuni politice Pro România. În Caraş-Severin, grupul de iniţiativă, format în principal din oameni de afaceri, este condus de Sorin Simescu, fost viceprimar din partea PDL al Reşiţei. Potrivit lui Daniel Constantin, oamenii sunt dezamăgiţi de guvernarea PSD – ALDE, iar o nouă formaţiune politică pregătită să intre în scenă la alegerile europarlamentare din 2019 este necesară.

Daniel Constantin: Este un proiect, o idee frumoasă, pe care vrem să o implemntăm şi pe care vrem să o consolidăm cu oameni, Sorin Câmpeanu, un om de calitate. Cred că a dovedit ca ministru al educaţiei. Oameni  de genul acesta sunt cei pe care noi vrem să îi promovăm şi în felul acesta vrem să câştigăm încrederea electorală. Este un partid de centru în care, cred eu, dincolo de măsuri de dreapta sau de stânga cu care trebuie să guvernăm, trebuie sa scoatem în evidenţă şi accentele patriotice, care ar trebui să se regăsească în orice fel de om politic.

Realizator: Fostul copreşedinte ALDE a avertizat că bugetul României va fi epuizat în luna octombrie şi că măsurile fiscale adoptate de Guvern reprezintă o încercare disperată de a face rost de bani la bugetul consolidat – ne-a transmis corespondentul nostru Mario Balint./mnecula/sdm2

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 11 august