DJ Sava, premiat in Kazahstan

Sava, unul dintre cei mai importanţi DJ din România, a participat weekendul trecut la „Astana Dausy Music Awards“, cel mai mare festival muzical din Kazahstan.

Evenimentul i-a adus alături pe artiştii care au cucerit topurile muzicale din regiune, iar DJ Sava s-a aflat pe aceeaşi şcena cu nume ca Willy William, Arilena Ara, Arash, Oceana şi Kadebostany.

DJ Sava a interpretat împreună cu Irina Rimes single-ul „I loved you“, după care artistul a primit din partea organizatorilor un trofeu ce i-a fost înmânat de cel mai cunoscut regizor de film din Kazahstan.

„Trofeul a fost acordat tuturor artiştilor care au urcat pe scena ca invitaţi speciali. L-am primit pentru că piesa «I loved you» este în topurile radio si TV. Mă bucur enorm că muzica mea este apreciată în această zonă“, a spus DJ Sava.

DJ Sava a reuşit de-a lungul timpului să cucerească topurile naţionale şi internaţionale cu toate single-urile lansate. Printre piesele de succes ale artistului, care au milioane de vizualizări pe YouTube, se regăsesc: „Love in Dubai“ feat. Faydee (47 de milioane), „Aroma“ feat. Raluka (22 de milioane), „Dulce amar“ feat. Alina Eremia & What’s Up (19 milioane), „Aer“ feat. Raluka & Connect-R (15 milioane) şi „I loved you“ feat. Irina Rimes (14 milioane).