Ia-ți un prieten și haideți să mergem împreună pe 1 septembrie, în Parcul Sebatian, pentru a sărbători Ziua Prieteniei!

Centrul Cultural și de Tineret ,,Ștefan Iordache” împreună cu  Primăria Sectorului 5 vă invită să celebrați  PRIETENIA prin muzică, fotografie și arte plastice. Într-o atmosferă veselă și de poveste se vor organiza expoziții de pictură, vor avea loc momente de muzică și dans ale copiilor proveniți din medii vulnerabile care au participat la Proiectul „Vara Urbană #refresh5” și se vor face fotografii dedicate evenimentului.

Copiii din Sectorul 5 cu rezultate remarcabile la competițiile sportive și care sunt legitimați la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București vor primi diplome și echipamente sportive care vor fi acordate de Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, Președintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, Cristian Petre, împreună cu Smiley. De asemenea, toți copiii care au participat la „Vara Urbană #refresh5” vor primi diplome și ghiozdane echipate pentru școală.

Pe scena special amenajată în Parcul Sebastian, micii artiști vor împărtăși astfel si celorlalți copii ceea ce au învățat, alături de profesori specializați, la atelierele ce au avut loc în cadrul Proiectului „Vara Urbană #refresh5”.

Și pentru ca această sărbătoare să fie cu totul excepțională, copiii se vor putea bucura  de Caruselul Prieteniei care va funcționa pe toată durata spectacolului, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Evenimentul se va încheia cu un concert de neuitat susținut de SMILEY și CRBL.

Veniți alături de noi pe 1 septembrie, în Parcul Sebastian, să dăm o nouă șansă prieteniei și să ne bucurăm de un spectacol de neuitat!!!