Dorian Popa continua ULive Session cu versiunea live a piesei “De Amor”

Vara a trecut si ramanem cu amintiri ‘de amor’, dar si cu o surpriza din partea lui Dorian. Artistul continua ULive Session, cel mai de anvergura proiect Live din Romania, cu o alta versiune a piesei “De Amor”.   

Noua varianta vine la mai putin de 3 luni si 11 milioane de vizualizari de cand Dorian a lansat piesa “De Amor”. Live-ul a fost filmat alaturi de un band, in mansarda unei locatii din Bucuresti, iar din echipa de productie “U Live” au facut parte: Iustin Surpanelu (regie), Robert Ionicioiu (DOP), Monograf Studio si Anca Adriana Minu (scenografie), Silviu Mindroc (post-productie video).

Maratonul muzical ULive Session aduce sub aceeasi platforma 10 artisti de top ai casei de discuri Universal Music Romania/ MediaPro Music. Lora, Alina Eremia, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia ne-au pregatit peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant. In fiecare zi de luni, miercuri si vineri, la ora 12:00, pe canalul de YouTube MediaPro Music, se va lansa cate o varianta live.