Vicepremierul Marcel Ciolacu preia ca interimar funcţia de ministru al apărării

Vicepremierul Marcel Ciolacu preia ca interimar funcţia de ministru al apărării, după demisia lui Adrian Ţuţuianu, care a invocat „proasta comunicare'”pe subiectul plăţii salariilor militarilor. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat ieri, la Craiova, că nu ar fi dorit demisia lui Adrian Ţuţuianu, dar un comunicat precum cel emis de Ministerul Apărării Naţionale nu putea să rămână fără urmări:
Liviu Dragnea: Ministrul Ţuţuianu trebuie să-şi asume demisia. E un gest pe care nu l-aş fi dorit. E un ministru bun, dar un asemenea comunicat nu putea să fie fără urmări, pentru că a pus sub semnul întrebării şi credibilitatea noastră în rândul partenerilor din cadrul NATO.
Realizator: Liderul PSD, Liviu Dragnea, a mai spus că nu există motive pentru care salariaţii din MApN să îşi facă probleme în ceea ce privește primirea drepturilor salariale. El a făcut aceste declaraţii la Craiova, unde a vizitat noul spital municipal Filantropia şi noul stadion de fotbal, transmite corespondentul RRA, Florin Firu./eradu/avladucu

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 7 septembrie)