Eu aleg România – ediţia 2017

Ascultă-ţi muzica! 100 de melodii ale românilor

(8 septembrie 2017)

La 1 decembrie 2018 se împlinesc 100 de ani de la făurirea României Mari.

În fiecare an, Reţeaua Studiourilor Regionale Radio România îţi prezintă cel puţin 100 de motive să spui Eu aleg România.

În anul 2014, am vizitat 100 de locuri de vis ale României.

În 2015, am redescoperit împreună 100 de români pentru istoria lumii din ştiinţă şi cultură.

Anul trecut am aflat 100 de poveşti de aur ale sportului românesc, 100 de sportivi sau echipe care au făcut să răsune imnul ţării noastre la marile competiţii internaţionale.

Anul acesta, din 11 septembrie, lansăm o nouă ediţie a campaniei Eu aleg România: Ascultă-ţi muzica! 100 de melodii ale românilor.

Care este secretul acestor melodii interpretate de mari artişti, care au încântat sufletul multor generaţii şi care au rezistat în timp? Vei afla de la noi fie ascultând programele radio ale studiourilor regionale Radio România din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Reşiţa, Timişoara şi Târgu-Mureş, fie vizionând cele 100 de filme de prezentare pe site-urile www.eualegromania.ro sau ale studiourile regionale şi pe paginile de socializare ale Reţelei Regionale Radio România (Facebook şi Twiter) sau pe canalul de Youtube dedicat proiectului eualegromania.ro.

8 echipe de producţie din toată ţara, 90 de ore de filmare şi înregistrări audio, mărturii inedite, sute de ore de editare audio şi video, toate pentru a ilustra povestea celor 100 de melodii ale românilor în interpretări de excepţie ale elitei muzicii uşoare şi populare româneşti.

100 de zile, 100 de materiale audio difuzate de 3 ori pe zi în programele studiourilor regionale, 100 de filme de prezentare pe canalul Youtube al campaniei sau 100 de spoturi video pe paginile reţelelor de socializare ale posturilor regionale.

Ştiţi câte motive avem să fim mândri că suntem români? Ascultă Radio România Regional şi vei afla! Eu aleg România!