Portalul furnizorilor din România – Noul instrument AHK România pentru promovarea unei afaceri pe piața germană

În ultima vreme tot mai multe companii germane sunt în căutare de furnizori români de produse și servicii. Astfel Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) a dezvoltat unui portal online dedicat furnizorilor români din diferitele domenii ale industriei, marketplace romania. Portalul Furnizorilor oferă companiilor din România, care doresc să își extindă afacerea în Germania, ocazia de a-și găsi parteneri de distribuție, clienți finali sau de a stabili noi relații de afaceri pe piața germană.

Portalul este unicul instrument de acest fel din România, luând în considerare atât formatul de prezentare cât și modelul de promovare a acestuia pe piața germană. Promovarea are loc prin informări directe trimise către companii germane care și-au manifestat interesul de a-și găsi parteneri pe piața din România, prin intermediul multiplicatorilor AHK România – de la camere de comerț locale din Germania până la asociații de profil – și de asemenea cu ocazia tuturor evenimentelor la care AHK România va fi reprezentată.

 Beneficii cheie:

  • Vizibilitate și promovare pe piața germană;
  • Rețea bogată de filiale și capacitate mare de pătrundere pe piața germană;
  • Contact direct cu parteneri de afaceri germani;
  • Noi oportunități de afaceri.

Companiile membre ale AHK Romania beneficiază gratuit de pachetul BUSINESS. Acest Portal al furnizorilor se adresează exclusiv companiilor care doresc să își promoveze produsele/serviciile pe piața din Germania. Pentru detalii cu privire la condițiile de înscriere în Portalul furnizorilor vă stăm cu plăcere la dispoziție: www.marketplaceromania.ro

Persoană de contact:  Rosemarie Negrea

Consultant Market Entry and Business Development

Tel.: +40 21 207 91 67

E-Mail: negrea.rosemarie@ahkrumaenien.ro

Despre Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană:

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România) este reprezentanța oficială a economiei germane și totodată cea mai mare Cameră de Comerț bilaterală din România. Înfiinţată în septembrie 2002, AHK România numără în prezent peste 550 de firme membre. Prin serviciile pe care le oferă și evenimentele pe care organizează, AHK România susţine firmele germane la intrarea lor pe piaţa românească şi, în egală măsură, este un partener competent pentru companiile româneşti interesate de piaţa germană. AHK România se implică activ în implementarea sistemului de învățământ dual după model german și oferă o platformă GreenTech și o Curte de Arbitraj proprie.

 Contact pentru presă:          Carmen Kleininger

Presă şi Relaţii Publice

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană

Tel.: +40 21 207 91 50; Fax: +40 21 223 15 38

                                                E-Mail: kleininger.carmen@ahkrumaenien.ro

                                                Web: www.ahkrumaenien.ro