Brașovul și Ciucul, noi jocuri în Erste Liga

Echipele de hochei pe gheață Corona Wolves Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc susțin, vineri, în deplasare, noi jocuri în Erste Liga (fosta Liga MOL). Corona Wolves, campioana națională en-titre, va juca împotriva formației austriece EV Vienna Capitals, în timp ce Sport Club, vicecampioana României, va evolua, în Ungaria, contra grupării DVTK Jegesmedvék Miskolc.
După meciul de la Viena, brașovenii se vor deplasa în Ungaria, pentru partidele cu Ferencváros și MAC Budapesta, de duminică, respectiv luni, 25 septembrie. La rândul lor, ciucanii mai au programate, pe lângă meciul de la Miskolc, alte două partide în Ungaria. Duminică îi vor înfrunta pe cei de la UTE, iar luni vor juca la Dunaujváros.
Ambele reprezentante ale României au susținut, până acum, câte două partide, pe teren propriu, în Erste Liga. Brașovenii au cedat în fața celor de la Miskolc cu 0-3 și au câștigat cu 6-3 în fața echipei Fehérvári Titánok, în timp ce harghitenii au pierdut ambele dispute, 2-4 cu Miskolc și 3-4 cu Fehérvári Titánok./rcostea

RADIO TÂRGU MUREŞ – 22 septembrie