FreeStay lansează alături de Andra piesa şi clipul „Între noi nu mai e nimic”

FreeStay lanseaza alaturi de Andra piesa si clipul “Intre noi nu mai e nimic”. Colaborarea a doi laureati ai premiului “Cea mai buna voce” la Gala Premiilor Radio Romania Actualitati a dat viata unui proiect remarcabil. 

Contrar titlului acestui nou single, cei doi artisti spun in versuri si in imagini povestea unei iubiri fara limite, care reuseste sa treaca peste orice obstacol. Videoclipul regizat de Dan Petcan creeaza o lume in care legile fizicii sunt sfidate. Andra este purtata de vant peste campii, munti si mari, mereu urmarita de Florin Ristei, pana ce cuplul artistic se reuneste. Cu o desfasurare de forte similara filmelor de lung-metraj, filmarile s-au desfasurat pe parcursul catorva zile, iar echipa s-a deplasat in mai multe locuri din tara pentru a surprinde toate formele de relief. 

“Colaborarea cu FreeStay ma bucura foarte tare. Avem multe in comun, mai ales placerea de a canta live. Piesa noastra are un mesaj aparent contradictoriu, pentru mine a fost dragoste la prima auditie. Sunt convinsa ca le va placea fanilor si ca videoclipul ii va face sa viseze la povesti complicate cu final fericit “, declara Andra.

“Cu FreeStay am construit un produs live de care sunt extrem de mandru. In general sunt foarte pretentios la piese, dar single-ul cu Andra ne-a placut din prima. Ne-am entuziasmat la prima ascultare. Cred ca vocile noastre se potrivesc la fix, iar lucrul pe care il avem in comun este bucuria de a canta. Live, din suflet si pasiune. Sper sa va placa!”, marturiseste Florin Ristei.

“Intreaga filmare a fost o experienta… intensa. Nu sunt eu actrita, dar am incercat sa fac tot ce mi-a spus regizorul. A fost greu, dar, in acelasi timp, amuzant sa filmam astfel incat sa fie modificata imaginea in post-productie”, adauga artista.

Muzica este compusa de Alex Pelin si Luisa Luca, iar versurile sunt scrise de Alex Pelin. Aceasta colaborare se adauga unei liste impresionante a trupei FreeStay, unde se numara artisti precum What’s UP, Vescan si Mahia Beldo, de fiecare data dand viata unui hit.

FreeStay este unul dintre cele mai de succes proiecte “live band” din Romania. Formatia a lansat in urma cu sase luni “Din intamplare”, piesa compusa chiar de Florin Ristei. Showman-ul si castigatorul celui de-al treilea sezon X Factor a lansat single-uri precum “Altfel de magie”, “Trebuia sa fii tu”, “Cersetor de iubire” si a fost premiat pentru “Cea mai buna voce masculina” la Gala Premiilor Radio Romania Actualitati.

Pana in prezent, Andra a lansat 13 albume si detine numeroase premii pentru vocea si performantele ei, printre care “Cea mai buna solista” si “Cea mai buna voce feminina”. Acum mai putin de doua luni, frumoasa artista a lansat “Mi-ai luat mintile” (feat. Pacha Man), videoclip ce a adunat deja peste 18 milioane de vizualizari pe YouTube.