NUMITORUL COMUN premieră oficială la TEATRUL DE COMEDIE

Teatrul de Comedie prezintă joi 19 octombrie, ora 19.30, la Sala Studio, premiera oficială a spectacolului NUMITORUL COMUN de Alexandru Popa, regia Vlad Zamfirescu, scenografia și costumele  Cristina Florea & Georgiana Stoica, asistent regie Oana Popescu

Eugene – Marius Florea Vizante

Sofia – Nadiana Sălăgean

Mike – Alexandru Ion

durata spectacolului    1h 30 (fără pauză)

M-am întrebat dacă nu cumva distanța dintre cine suntem și cine am putea fi, într-un context capabil să ne forțeze limitele, rămâne mereu constanța, oricât de diferiți ne-am ști. Pentru că n-am știut să răspund la întrebare, am hotărât să las la o parte dilemele de revistă glossy și să scriu un text despre un interviu de angajare.

Alexandru Popa

Cred că, dincolo de consistența încărcătura comică și de forța unor teme care, poate, ne vor ajuta să ne confruntăm tabuuri mai noi sau mai vechi, numitorul comun creează un univers viu, original, autentic. Un univers care, deși limitat la un spațiu concret foarte restrâns, sper să se poată extinde în mintea și emoția spectatorului, dinspre copilărie spre maturitate, între simpatie și adversitate, de la confortul situațiilor familiare către neliniștea indusă de neprevăzut.

Vlad Zamfirescu

Spectacolul NUMITORUL COMUN se bazează pe un text câștigător la Concursul de Comedie Românească,  ediţia a X-a, 2015

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Comedie.