Nadiris lanseaza piesa si videoclipul „Vorba vine“

Cat Music prezinta o noua artista, Nadiris, ce si-a facut de curand debutul in muzica sub bagheta baietilor de la DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia). La doua luni de la lansarea primului ei single, intitulat „Fructul interzis“, cantareata vine cu o piesa noua: „Vorba vine“.

Noul single al artistei vorbeste despre o relatie ajunsa la final, insa doar unul dintre parteneri a trecut peste despartire, in timp ce altul este legat in continuare de trecut. Piesa „Vorba vine“ a fost compusa in studiourile Mango Production si beneficiaza de un videoclip regizat de Daniel Libeg.

„«Vorba vine» este o piesa parca rupta din sufletul meu si din trairile mele. In ea se poate regasi oricine. Sunt incantata de colaborarea cu baietii de la DOMG! Mereu mi-a placut muzica pe care Dorian si Mihai o compun si vreau sa le multumesc pentru incredere! Ii multumesc foarte mult si lui Daniel Libeg pentru minunatul clip“, a spus Nadiris.

„Ne bucuram intodeauna cand avem ocazia sa lucram cu voci tinere si fresh! Nadiris ne-a placut foarte mult si am decis sa colaboram cu ea. Speram sa va placa acest single la fel de mult cum ne place noua“, au completat baietii de la DOMG.

Pe numele real Adina Gabriela Tihulca, Nadiris s-a nascut pe 23 octombrie 1997 in Bucuresti, iar pasiunea pentru muzica si-a descoperit-o la varsta de 11 ani. De-a lungul anilor, ea a participat la mai multe concursuri si festivaluri, iar de doi ani de zile ia lectii de canto cu Maria Simion la Tralala School.