Poveşti noi pentru voi, la Librăria Cărtureşti-Verona

Fw: Povesti noi pentru voi, la Libraria Carturesti-Verona – Inbox – Yahoo Mail

Teatrul Naţional Radiofonic şi Librăria Cărtureşti-Verona vă invită vineri, 20 octombrie, de la ora 17:00, la audiţia-atelier a spectacolului radiofonic Alunecând într-o prună de Sînziana Popescu. Regia artistică: Mircea Albulescu.

În distribuţie: Dorina Chiriac, Mircea Albulescu, Constantin Dinulescu, Alexandrina Halic, Gabriel Coveşeanu, Gheorghe Pufulete. Redactor: Magda Duţu. Regia de montaj: Monica Wilhelm şi Florina Istodor. Regia de studio: Janina Dicu. Regia muzicală: George Marcu. Regia tehnică: Vasile Manta.

Începând din această toamnă îi invităm în fiecare lună pe toţi copii care n-au uitat să viseze să asculte spectacole radiofonice inspirate din poveştile contemporane. Întâlnirile cu universul sonor al întâmplărilor încă neauzite, oferite cu generozitate de Fonoteca Teatrului Naţional Radiofonic, se vor petrece în mansarda cu cărţi şi jucării a bibliotecii Cărtureşti-Verona, un spaţiu în care micii spectatori-ascultători sunt provocaţi să şi deseneze ceea ce ascultă, îmbogăţind cu propriul lor spirit creativ lumea fascinantă pe care teatrul radiofonic o exprimă, prin specificitatea sa.

Poveşti noi pentru voi este un proiect cu multiple perspective educative, adresat tuturor copiilor, prin care producţiile Teatrului Naţional Radiofonic pentru copii se vor afla mai aproape de sufletul şi de imaginaţia celor pentru care au fost realizate, formând astfel o nouă generaţie de ascultători.

Un proiect iniţiat şi coordonat de regizorul Mihai Lungeanu.