Trofeul de Excelenţă pentru Bucureşti fm

Postul Bucureşti fm a primit Trofeul de Excelenţă, la Topul Firmelor din Capitală, pentru promovarea adevăratelor personalităţi din România în emisiunea Întâlniri Capitale. Premiul i-a fost înmânat managerului postului, Flavia Voinea, de către preşedintele Camerei de Comerţ a Municipiului Bucureşti, Sorin Dimitriu, şi fostul preşedinte al ţării, Emil Constantinescu.

Evenimentul Topul Firmelor din Capitală se axează pe premierea anuală celor mai performante societăţi ale mediului de afaceri din Bucureşti. Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti acordă, de asemenea, trofee de excelenţă companiilor care în ultimii cinci ani s-au clasat pe prima poziţie în competiţia elitelor, precum şi o serie de premii speciale, pentru promovarea oportunităţilor de afaceri oferite de România, a proiectelor şi antreprenorilor autohtoni.

La ceremonia de înmânare a premiilor au participat, alături de manageri ai celor mai performante companii bucureştene, personalităţi de prim-plan din spaţiul economic, academic şi diplomatic din România, membri ai Guvernului, oficialităţi de la nivelul Instituţiei Prefectului, primăriilor de sector şi organizaţiilor neguvernamentale – asociaţii profesionale, camere de comerţ şi organizaţii patronale.

Reamintim că, anul trecut, în cadrul aceluiaşi eveniment, Bucureşti FM a primit Trofeul de Excelenţă pentru rezultate deosebite la capitolul management.

RADOR (25 octombrie)