Mesaje de felicitare pentru Radio România, cu prilejul împlinirii a 89 de ani

Contribuţia Radio România în cadrul Uniunii Europene a Radiodifuzorilor (EBU) şi rezultatele instituţiilor româneşti în plan intern sunt remarcate de Pascale Labrie, director muzical în cadrul EBU, într-o declaraţie pe care ne-a acordat-o.
Pascale Labrie: Din partea Uniuniii Europene a Radiodifuzorilor din Geneva, vreau să urez Radio România La mulţi ani, cu prilejul aniversării a 89 de ani! Radio România este un membru foarte activ al Uniunii Europene a Radiodifuzorilor şi are foarte multe de transmis lumii: talente muzicale româneşti care impresionează scenele din întrega ţară.
Realizator: Radio România este o fereastră prin care lumea poate să vadă frumuseţile poporului român, a declarat la rândul său Jawad Motaghi, secretarul general al Uniunii Radiodifuzorilor Asia-Pacific:
Jawad Motaghi: În numele Uniunii Radiodifuzorilor Asia-Pacific, vreau să felicit Radio România pentru cei 89 de ani în slujba publicului român. Transmit felicitări pentru capacitatea sa de a fi cucerit încrederea ascultătorilor români. Felicit Radio România şi pentru succesul său în transmiterea de informaţii corecte, verificabile şi transparente, dar şi de diverstisment de calitate publicului român. Felicitări şi pentru faptul că este lider de audienţă în România!/aionescu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 1 noiembrie