Andreea Banica lanseaza “Ce vrei de la mine?”, featuring Balkan

Andreea Banica se tot intreaba: ”Ce vrei de la mine?” si lanseaza alaturi de rapperul Balkan o piesa cu un sound fresh si un videoclip pe masura. Frumoasa artista continua colaborarea de succes cu hitmaker-ul Laurentiu Duta, care a compus si produs piesa in studioul lui, alaturi de Sergiu Buta si Florin Balcan.

Videoclipul, in regia lui Alex Ceausu, reda in imagini look-ul spectaculos, dar si atitudinea sexy si provocatoare a Andreei. Desi a dat nastere baietelului ei, Noah-Andrei, acum mai putin de un an, frumoasa artista se afla intr-o forma fizica de invidiat. In plus, diva isi uimeste fanii in cel mai recent clip al sau cu o altfel de tunsoare si o energie debordanta.

“In clip este total diferit fata de cum este pe scena. Personajele trebuie sa se potriveasca perfect cu mediul ce le inconjoara, iar atitudinea conteaza cel mai mult pentru ca, in final, asta este surprins pe camera. La un moment dat, am luat microfonul si am inceput sa-i indemn pe dansatori sa fie veseli, sa aiba atitudine. Oamenii trebuie sa arate bine in locatie, sa se potriveasca cu tot ce este in jurul lor, iar atitudinea conteaza cel mai mult. Sper foarte mult sa va placa! Astept sa-mi scrieti parerile voastre pe pagina mea oficiala de Facebook”, declara Andreea.

„Andreea Banica este o artista pe care o apreciez foarte mult si ma bucur ca am colaborat cu ea pentru aceasta piesa. Imi place ce a iesit, am format o echipa si simt ca ne-am completat pentru aceasta colaborare”, adauga Balkan.

In 2017, artista a lansat “Linda” si “Departamentul de relatii”, iar vara trecuta, ne-a cucerit cu “Rain in July”, featuring George, piesa ce a generat peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului, Andreea Banica a uimit publicul cu piese si in limba spaniola sau engleza, precum “Fiesta” si ”Samba”, care au ajuns sa fie mari hituri si in afara tarii. Printre single-urile care au cucerit fanii, se numara “Love in Brasil” (piesa ce a adunat peste 60 de milioane de vizualizari pe YouTube), “Sexy”, “In lipsa ta” (feat. What’s Up), “Rupem boxele” (feat. Shift), “Acelasi iubit”, “Shining heart” (feat. Laurentiu Duta), “Ale, Ale” (feat. Narcotic Sound).