Echipa de aur a României l-a întâlnit pe Neymar Jr. la Paris

Nu în fiecare zi ai ocazia să devii campion mondial. Nu în fiecare zi ai ocazia să îți petreci o zi alături de unul dintre cei mai titrați fotbaliști ai lumii, Neymar Jr. Membrii echipei TAO UNITED, câștigătorii finalei mondiale de fotbal cinci-la-cinci Neymar Jr’s Five, au trăit toate aceste momente.

Echipa României s-a impus în finala mondială în fața echipei Angliei prin golul de aur marcat de Silviu Radu, la turneu participând peste 100,000 de jucători din 53 de țări.

După ce au câștigat finala mondială din Brazilia, băieții de aur din România – Silviu Radu, Bogdan Dragoș, Dumitru Ion, Gabriel Ion, Mihai Mihalache și Ionuț Movileanu s-au întors acasă cu râvnitul trofeu, iar acum a venit momentul să-și întâlnească din nou idolul, de această dată, în țara adoptivă, la stadionul de antrenament al Paris Saint Germain.

“Este nevoie de multă concentrare și determinare pentru a avea succes în sportul pe care noi îl practicăm”, le-a spus Neymar Jr. membrilor echipei TAO UNITED.

“A fost un moment pe care nu îl vom mai trăi a doua oară, probabil. Pentru majoritatea dintre noi, el este cel mai bun jucător al zilelor noastre. Este o persoană foarte cool și ne-am bucurat că am avut ocazia să stăm de vorbă cu el, să ne dea autografe, inclusiv pe hanorace și tricouri. Vă dați seama că nu le vom spăla niciodată”, a spus Silviu, cel care a adus titlul de campioană mondială echipei din România, după întâlnirea cu Neymar Jr.

Campionii mondiali Neymar Jr’s au avut ocazia să asiste și la meciul dintre PSG și OGC Nice pe stadionul din Parc des Princes înainte de a vizita și simți magia Parisului, dar și la un workshop susținut de Sean Garnier, campion mondial de freestyle.

Acum, din poziția de câștigători, membrii echipei TAO UNITED au și un sfat pentru jucătorii următorului turneu de calificări Neymar Jr’s Five, care va reveni în România și anul viitor: “Trebuie să aveți încredere în visul vostru, să vă antrenați mult, să fiți cu adevărat o echipă, acceptați înfrângerile, motivați-vă pentru a reveni în joc și luptați pentru victorie”.

În 2018, pe șase continente și în 55 de țări, printre care și România, echipele de câte cinci jucători se vor lupta în meciuri de zece minute, în calificările naționale Neymar Jr’s Five. De fiecare dată când o echipă înscrie un gol, opoziția pierde un jucător. Astfel, jocul devine rapid, tehnic, strategic și unic în lumea fotbalului.