Corpul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu va fi depus în foaierul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”

Corpul neînsufleţit al marii actriţe Stela Popescu va fi depus, peste o oră, în foaierul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă ‘Constantin Tănase’, pentru a-i putea fi adus un ultim omagiu. Anunţul morţii sale a fost făcut ieri, cu mai puţin de o lună înainte să împlinească 82 de ani.
Stela Popescu a jucat, de-a lungul carierei de mai multe decenii, nenumărate roluri memorabile în teatru, film, la televiziune şi la radio şi a făcut parte din cupluri celebre, alături de Ştefan Bănică şi de Alexandru Arşinel. Pe 15 martie 2016, Stela Popescu a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul ‘Steaua României’ în grad de Cavaler „pentru remarcabilele interpretări artistice susţinute pe cele mai importante scene din ţară, pentru dragostea şi talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, prin care a încântat numeroase generaţii de spectatori”. Înmormântarea va avea loc duminică la Cimitirul Cernica./csimion/gpodea

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 24 noiembrie)