În Bucureşti se va circula mai bine în această iarnă – promite primarul general, Gabriela Firea

Realizator: În Bucureşti se va circula mai bine în această iarnă, inclusiv pe aleile şi pe străzile dintre blocuri – promite primarul general, Gabriela Firea. Ea a anunţat cu puţin timp în urmă că municipalitatea a făcut achiziţii în premieră pentru Capitală:

Gabriela Firea: Ca o noutate, anul acesta veţi putea observa în Capitală şi 20 de maşini pentru topit zăpada, pentru că una dintre neplăceri în fiecare iarnă era aceea că în zona centrală, în special, sau în anumite cartiere se depuneau mormane de zăpadă care îngreunau foarte mult circulaţia şi creau, de asemenea, un aspect neplăcut. De asemenea, vor fi şi 200 de freze, utilaje de mai mici dimensiuni, care vor acţiona atât pe trotuare, cât şi pe străduţele mai mici, de asemenea, o problemă în Capitală, pentru că deszăpezirea pe marile bulevarde, pe acolo pe unde circulă RATB-ul se realiza, dar erau foarte mari neplăceri în legătură cu zăpada abundentă din spatele blocurilor, de pe aleile secundare şi de pe trotuare.

Realizator: Anunţul a fost făcut la primul comandament din această iarnă de la Primăria Capitalei. Primarul general  i-a convocat pe edilii celor şase sectoare, operatorii de salubrizare, reprezentanţi ai RADET, RATB, ai Administraţiei Străzilor şi Drumurilor, Apa Nova şi ai altor organisme cu atribuţii în realizarea planului de deszăpezire şi combatere a poleiului./aburtica/pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 27 noiembrie