Proteste în Piața Victoriei

Câteva sute de persoane s-au adunat, în această seară, în Piaţa Victoriei din Capitală pentru a protesta faţă de propunerile de modificare a legilor justiţiei şi faţă de politicile economice ale guvernului. Ei au scandat lozinci anti-guvernamentale şi anti-PSD şi au desfăşurat în piaţă un imens steag al Uniunii Europene. Corespondenţii RRA din ţară transmit că mitinguri şi marşuri de protest au avut loc şi la Braşov, Sibiu şi Cluj, unde sute de oameni şi-au manifestat nemulţumirea faţă de deciziile pe care administraţia centrală le iau pentru România./eradu/atataru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 3 decembrie

*****

Mitinguri şi marşuri de protest în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară

În Bucureşti şi în alte oraşe din ţară sute de oameni au protestat, şi în această seară, faţă de propunerile de modificare a legilor justiţiei şi faţă de politicile economice ale guvernului. Ei au scandat lozinci anti-guvernamentale şi anti-PSD şi au desfăşurat în piaţă un imens steag al Uniunii Europene.
-: Actuala clasă politică, Parlamentul și acest al doilea guvern continuă să încerce să dea o serie de legi care să ajute doar anumite persoane, lucru pe care noi, eu cel puțin, nu-l consider normal.
-: Și să nu uităm sau să fim conștienți de faptul că ei, cei care sunt la putere sau partidul care se află la putere, și ei fac multe, multe greșeli în multe direcții. Uitați-vă și la învățământ, și în sănătate, și în justiție, peste tot.
Reporter: Văd că ați arborat un steag al Uniunii Europene.
-: Direcția noastră este doar spre Europa și în familia europeană, nu în altă parte.
Reporter: Nu suntem acum în Europa?
-: Suntem, dar prin măsurile pe care le iau guvernanții acum nu fac altceva decât să se îndepărteze din ce în ce mai mult față de Europa.
Realizator: Corespondenţii noştri din ţară transmit că mitinguri şi marşuri de protest au avut loc şi la Braşov, Sibiu şi Cluj, unde sute de oameni şi-au manifestat nemulţumirea faţă de deciziile pe care administraţia centrală le ia pentru România./eradu/atataru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 3 decembrie