Magia Poveștilor, spectacol al Școlii Primare CONIL

Sala de Festivități a Colegiului Național Matei Basarab va fi gazda unui extraordinar spectacol susținut de cei 40 de copii cu dizabilități ai Școlii Primare CONIL. Este un spectacol pregătit cu multă dăruire de elevii școlii CONIL care vor să demonstreze tuturor celor prezenți faptul că, dincolo de orice dizabilitate, există o abilitate ce trebuie descoperită, încurajată și promovată.

Magia Poveștilor este un spectacol în care dăruim și primim deopotrivă, un spectacol eveniment în care fiecare copil cu diabilități din cadrul Școlii Primare CONIL va avea întreaga lume la picioare, în piele celor mai faimoase și îndrăgite personaje.

Momente emoționante, pline de farmec și sensibilitate vor fi oferite de talenții noștri artiști tuturor celor prezenți, prietenilor, părinților și bunicilor dar mai ales lui Moș Crăciun!

Asociația CONIL  militează de peste un deceniu pentru respectarea dreptului laeducație și  integrare a copiilor cu cerințe educaționale speciale precum și pentru promovarea adevăratelor talente.

Intrarea publicului în sală este liberă.

Va așteptăm cu mic cu mare pe 16 decembrie 2017, ora 14:30 în Sala de Festivități a Colegiului Național Matei Basarab pentru un emoționant spectacol!