Radio România Reşiţa continuă campania Muzică pentru viaţă

Campania Muzică pentru viaţă! continuă în municipiul de pe Bârzava. Pentru cea de a doua ediţie, echipa Radio România Reşiţa a ales să ajute copiii! Este vorba despre cei care suferă de boli incurabile care le afectează viaţa pentru totdeauna.

Fondurile realizate în acest an vor fi oferite Centrului Medical Cristian Şerban de Evaluare, Terapie, Educaţie Medicală Specifică şi Recuperare, din Buziaş. Acesta este o instituţie unică în România, prin profilul lui, înfiinţat pentru copii şi tineri cu diabet zaharat şi hemofilie, cărora, în timp, li s-au adăugat şi alte categorii de bolnavi, cu obezitate, dislipidemii şi alte boli ale sângelui.

Timp de o săptămână va fi difuzată muzică la cerere contra cost, iar banii vor fi adunaţi într-o urnă transparentă, amplasată lângă „căsuţa de sticlă”. Vor fi organizate spectacole în fiecare zi. Au fost invitaţi şi au acceptat să susţină proiectul, în mod gratuit, band-uri şi interpreţi de muzică folk. Emisia neîntreruptă este interactivă şi extrem de dinamică, este transmisă nonstop online, onair şi este promovată constant pe reţelele de socializare. În casă vor intra diferiţi invitaţi, politicieni, trupe care cântă live sau ziarişti care iau interviuri DJ-ilor.

Cine doreşte să ajute este aşteptat la Căsuţa de sticlă din Parcul Tricolorului din Reşiţa, în perioada 17-23 decembrie.

Orice gest ajută, determină ca povestea de viaţă a fiecărui copil să meargă mai departe.

Partenerul campaniei umanitare este Crucea Roşie Filiala Caraş-Severin.

RADOR (18 decembrie)