Vor să facă Crăciunul românește!

la brad

Tongalezul Moa Mua Maliepo și neo-zeelandezul Hinckley Vaovasa, două dintre vedetele de la CSM București, au vizitat Târgul de Crăciun din Capitală. Cei doi rugbiști vor petrece în premieră sărbătorile în emisfera nordică.

Cei doi „tigri” și-au retrăit cu nostalgie copilăria. S-au dat în cărusel, au făcut poze în sania lui Moș Crăciun, au mâncat turtă dulce și au admirat luminițele din centrul Capitalei.

Moa Maliepo și Hinckley Vaovasa sunt doi dintre cei mai în formă rugbiști de la CSM, echipă care ocupă locul trei în Superliga Națională și prima poziție în ierarhie către trofeul Cupei României.

Obișnuiți cu temperaturile ridicate din emisfera sudică, rugbiști CSM București au venit la târg în teniși și ciorapi scurți.

Rugbiștii exotici au placat sarmalele și „pomana porcului” !

Au mers cu țintă precisă: să guste din preparatele tradiționale românești de Crăciun. Zis și făcut. Au încercat sarmalele, dar și ”pomana porcului”, lucruri despre care auziseră că sunt extrem de delicioase. Verdictul a venit imediat după primele înghițituri.

”Mâncarea românească este foarte bună, dar sunt mulți carbohiodrați în fiecare farfurie. M-am îngrășat ceva de când am ajuns la București, dar până la finalul vacanței și reluarea pregătirilor, voi slăbi” – Moa Maliepo, rugbist CSM București.

” Îmi place să mănânc, mănânc mult, iar preparatele tradiționale românești sunt tare gustoase” – Hinckley Vaovasa, rugbist CSM București.

Vaovasa a ”pus ochii” pe un tigru (mascota clubului) dintr-un carusel și a sprintat pentru ”a se da o tură”. Asta în timp ce coechipierul său îi făcea poze în cele mai simpatice și amuzante ipostaze.

Cei doi au mers mai departe cu jocurile și au stat la coadă minute bune pentru a se fotografia în sania lui Moș Crăciun. ”Crăciunul este diferit aici față de cum este la noi.. Punem și noi beculețe, dar nu există astfel de târguri” – Moa Maliepo, rugbist CSM București.

in sania lui Mos Craciun

Urări de sărbători pentru români

”Îmi plac mult pregăririle pentru Crăciun, iar atmosfera de aici este foarte frumoasă. Toate luminițele creează un cadru feeric” – Hinckley Vaovasa, rugbist CSM București.

Pentru că știu că vacanța va trece foarte repede, cei doi sportivi de la CSM București sunt deja cu gândul la meciurile de anul viitor. ”Rugby-ul în România are un nivel bun. Îmi place să joc la CSM, dar nu știu câți ani voi rămâne la club. Nu mă gândesc decât că trebuie să câștigăm Cupa României și campionatul” – Moa Maliepo.

”De mic mi-am dorit să joc rugby, iar România era una dintre variante și am zis să încerc. La CSM București îmi doresc să câștigăm campionatul” – Hinckley Vaovasa.

Stefan Gavan – PR Manager