„Trenurile Zăpezii 2018”

Pentru programul „Trenurile Zăpezii 2018”, CFR Călători introduce, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamț.

Reducerile* se acordă pentru toate trenurile prezentate în anexă (click aici), astfel:

· 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei și Piatra Neamț.

· 31% – 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De exemplu, pe ruta București – Predeal  preţul biletului cu această ofertă este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa  –  Braşov sau Bucureşti Nord – Piatra Neamţ preţul biletului este de  60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin față de tariful întreg, pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de  50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin față de tariful întreg.

*exemplele de tarife sunt valabile de la data de 01 ianuarie 2018  şi INCLUD şi tariful de rezervare a locului care este 3,9 lei.

Oferta este supusă unor termene şi condiţii**, iar biletele la preţ redus se pot achiziționa:

· Online de pe www.cfrcalatori.ro;

· De la automatele XsellKiosk din gări;

· De la automatele ZebraPay;

· Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;

· De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

**Aceste reduceri se aplică la tariful de adult şi copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte oferte, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea online.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro sau să se adreseze personalului nostru din stații.