Liderii PSD se întâlnesc pentru a discuta propunerea pentru funcţia de premier în locul lui Mihai Tudose

Liderii PSD se întâlnesc, astăzi, la ora 11:00, pentru a discuta, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, propunerea pentru funcţia de premier în locul lui Mihai Tudose. Este cea de-a doua schimbare a unui guvern PSD în şapte luni, drept pentru care liderul partidului, Liviu Dragnea, a spus, ieri, că social-democraţii se vor asigura că, de această dată, nu vor mai fi probleme.

Liviu Dragnea: Se pare că eu am o mână foarte proastă, şi nu numai în ceea ce priveşte propunerile de premier. Eu nu voi face nicio propunere, le-am spus: eu voi vota propunerea care iese din dezbatere. Le-am spus că stăm aici, la Comitetul Executiv Naţional până iese fumul alb.

Realizator: Întâlnirea are loc după ce, ieri , Comitetului Executiv Naţional i-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose, iar acesta şi-a dat demisia.

Mihai Tudose: Partidul a hotărât că este nevoie de un alt guvern, cu alt tip de abordare. Tot timpul este loc de mai bine. Poate am şi eu vina mea. Aşa a hotărât partidul, aşa cum am spus la început, îmi asum, tot CEx-ul m-a numit, CEx-ul a spus că e loc de mai bine.

Realizator: Decizia de demisie a lui Mihai Tudose urmează să fie transmisă, în cursul zilei de astăzi, Adminstraţiei Preziţidenţiale, anunţă un comunicat postat pe site-ul Guvernului./asalar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 16 ianuarie