Kendrick Lamar si SZA aduc stelele mai aproape in videoclipul “All The Stars”

Stim ca filmul Black Panther este asteptat in cinematografe pe 16 februarie, dar cu ce poate un fan sa isi umple timpul pana la data lansarii? Doar daca nu aveti super puteri, care sa va faca sa va teleportati in timp, Kendrick Lamar si SZA sunt aici, pentru a va oferi o perspectiva imaginara de aproape 4 minute a ceea ce va fi “Black Panther”. Kendrick Lamar si Sza lanseaza videoclipul piesei „All The Stars”.

Cu “let’s talk about love” isi incepe Kendrick Lamar povestea “All The Stars” pusa in imagini pline de simbolisme. Dupa succesul culminant pe care l-a avut cu piesa, in toate platformele de streaming, Kendrick prezinta publicului videoclipul care cere o analiza profunda, deci, aveti grija sa nu clipiti, pentru ca fiecare imagine reprezinta o ilustrare a realitatii pe care o traim, in viziunea artistului. Videoclipul adopta un stil similar cu filmul Marvel, care este deja apreciat pentru combinarea stilului din imaginile africane, cu elemente futuriste.

SZA isi canta refrenul intr-o galaxie compusa, in forma continentului Africa, iar Kendrick pluteste intr-o barca pe o mare de oameni, formandu-se valuri din maini. Panterele negre apar in videoclip mergand pe langa Lamar, intr-o padure ilustrata, in nuante sumbre de negru si gri. Multe dintre hainele purtate in videoclipul regizat de Dave Meyers si The Little Homies seamana cu multe dintre costumele utilizate si in filmul Black Panther.

Pe langa imaginile cu locuri, dansuri si elemente inspirate din cultura Africana, sunt incluse simboluri egiptene, insotite de elementul predominant care apare in mai multe cadre-apa. Curajos in imagini, “All The Stars” nu este un videoclip ca oricare altul, lasa-l sa te surprinda.

 

Victor Rebenciuc

PR & Social Media Curator

Universal Music Romania & MediaPro Music

Mobil: +40728 87 89 68

email: victor.rebenciuc@umusic.com

G-ral Nicolae Dona, nr 16, sector 1, Bucuresti

Tel: 021 313 0803