De Valentine’s Day, What’s UP lanseaza “Hana”

De Ziua Indragostilor, What’s UP vine cu o declaratie de dragoste „spumoasa”, plina de emotii: “Hana”. Piesa este compusa de catre What’s UP si produsa de Tudor Monroe. Videoclipul este regizat de Ionut Trandafir si produs de Radu Selaru, cei cu care What’s UP a colaborat si in trecut pentru alte videoclipuri, precum “La tine”, “A mea” (ft. Ruby), “Asa-mi vine” (ft. Ioana Ignat) si “Ora 2”.

“Este poate cea mai indrazneata piesa a mea de pana acum. Odata cu lansarea canalului meu de YouTube, mi-am dorit sa pot urca un continut cat mai diversificat. «Hana» este o piesa care vorbeste despre cele mai ascunse secrete, despre trairi intense, minciuni, dar, pana la urma, este tot o poveste de dragoste. Astazi, de Ziua Indragostitilor va doresc sa dati un play si sa va lasati purtati de stare“, declara What’s UP. 

What’s UP, unul dintre cei mai difuzati artisti, a lansat hituri precum “La tine”, “Bine”, “Piesa mea de dor”, “Taxi”, piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si au cucerit topurile muzicale. Whatzy a cunoscut succesul atat solo, cat si printr-o serie de piese in colaborare cu artisti precum Andra, Alina Eremia, Shift, Ruby si altii. De ziua lui de nastere, What’s UP a facut cadou publicului :”Ora 2”, primul episod din seria „Project Islanda”, parte din viitorul video-album al artistului, #POVESTEAINIMII. Anul acesta, What’s UP pregateste feat-uri surpriza cu unii dintre cei mai iubiti artisti la ora actuala, dar si proiecte noi.

RADOR – 14 februarie