Dirijorul german Christoph Adt, la pupitrul Orchestrei de Cameră Radio

Christoph Adt, un nume familiar publicului de la Sala Radio pentru colaborările sale cu Orchestrele şi Corurile Radio de mai bine de două decenii, revine la pupitrul Orchestrei de Cameră Radio miercuri, 28 februarie, de la ora 19:00. Protagonistul serii va fi violoncelistul Răzvan Suma, un muzician foarte activ, protagonist al turneelor Vă place …?, care au cucerit publicul pe scenele din România în ultimii ani.

Seara va debuta cu Serenada nr. 2 în fa major, de Mozart, urmată de Concertul nr. 1 în do major pentru violoncel şi orchestră, de Haydn, iar programul se va încheia cu Serenada în do major pentru orchestră de coarde, op. 48, de P. I. Ceaikovski.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro şi www.romania-muzical.ro.

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se pot achiziţiona on-line prin reţeaua www.bilete.ro. Acestea se pot achiziţiona şi la casa de bilete a Sălii Radio şi sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos şi Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro

RADOR (27 februarie)