Ediţia craioveană a Târgului Gaudeamus Radio România se încheie

Realizator: Cristian Bâcâin – Târgul de carte Gaudeamus, organizat la Craiova, în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, de Radio România şi Radio Oltenia, se va închide astăzi. Iubitorii de lectură au descoperit, la această a XVII-a ediţie, oferta bogată a celor 50 de edituri prezente şi au putut participa la o mulţime de lansări de carte, dezbateri şi alte evenimente culturale. Organizatorii le-au oferit, ieri, vizitatorilor şansa de a cunoaşte două eleve de excepţie, premiate de Radio România, după cum transmite Davian Vlad de la Radio Oltenia Craiova.
Reporter: Davian Vlad – Cele două eleve de elită s-au declarat extrem de plăcut surprinse de iniţiativa postului public de radio. Iată ce ne-a mărturisit Nicoleta Izabela Dincă de la Liceul Teoretic din Amărăştii de Jos, cea care a obţinut medalia de bronz la Olimpiada Internaţională de Neogreacă.
Nicoleta Izabela Dincă: Faptul că v-aţi gândit la noi este foarte frumos şi vă mulţumim mult. Ne-aţi răsplătit practic munca depusă.
Reporter: Elena Papaliţa de la Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti din Craiova, câştigătoarea Olimpiadei Internaţionale de Neogreacă, a mulţumit şi ea organizatorilor Târgului de Carte Gaudeamus de la Craiova.
Elena Papaliţa: Mulţumim foarte mult pentru această atenţie. Acesta este un semn să continuăm şi ne ajută foarte mult.
Reporter: Ediţia craioveană a Târgului Gaudeamus Radio România se încheie la ora 14:00, vor fi acordate şi premiile Gaudeamus./dursache/menescu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (4 martie)