Liviu Dragnea declară că îl susţine pe ministrul justiţiei, Tudorel Toader

 Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, că îl susţine fără niciun fel de ezitare pe ministrul justiţiei, Tudorel Toader, şi dezminte, totodată, informaţiile potrivit cărora acesta ar putea fi revocat din funcţie.
Liviu Dragnea: Vreau să vă spun că îl susţin pe ministrul Toader, fără niciun fel de ezitare. Acel raport nu poate fi combătut de cineva de bună credinţă. Că acel raport poate fi interpretat în alte moduri sau sunt motive care ţin de oportunităţi politice, aia e cu totul altceva. Dar am ţinut să fac această precizare pentru că a fost o avalanşe de critici împotriva dumnealui, apăruse iar o ştire pe surse că astăzi la CEX sau la congres va fi revocat ministrul justiţiei – am vrut să fac această declaraţie publică, să nu existe niciun fel de dubiu în ceea ce priveşte poziţia mea faţă de domnul Toader, de activitatea dumnealui.
Realizator: Amintim că în urma raportului asupra managementului DNA, ministrul justiţiei a cerut demiterea şefului instituţiei, Laura Codruța Kövesi. Secţia pentru procurori a CSM a dat aviz negativ acestei solicitări, iar preşedintele Klaus Iohannis aşteaptă o serie de documente pentru a putea lua o decizie./cpodea/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (5 martie)