3 Sud Est a cucerit America

Dupa ce a sustinut un show “Epic” in orase precum Craiova, Cluj si Timisoara, 3 Sud Est a continuat seria de concerte peste ocean. Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu au fost invitati sa impartaseasca emotia celui mai recent material discografic in Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto si Windsor.

“Au fost in total sase concerte: trei in SUA si trei in Canada, pentru comunitatile de romani. Am fost primiti cu drag, iar dorul de tara si de muzica romaneasca s-a simtit pe tot parcursul turneului. Intelegeai asta prin felul in care se distrau romanii. A fost foarte frumos! In zilele libere am vizitat orasele in care am cantat”, declara Laurentiu Duta.

Hituri, amintiri si emotii, alaturi de piese care au fost interpretate pentru prima data chiar in cadrul turneului de promovare a materialului discografic “Epic”, dar si CD-ul ce contine cel mai recent album au fost surprizele pe care trupa le-a oferit fanilor. In plus, seria de concerte va fi incheiata printr-un eveniment la Bucuresti, in Beraria H.

Formata din Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu, legendara trupa 3 Sud Est s-a infiintat in anul 1997, iar la scurt timp a lansat single-ul “Ai plecat”, un hit care a cucerit rapid topurile muzicale. Cei trei artisti au fost numiti “Regii muzicii dance”, iar piesele lor au avut un rol important in evolutia muzicii romanesti. A urmat apoi o lunga istorie muzicala, cu peste 10 albume si zeci de piese lansate.

In 2016, 3 Sud Est lanseaza “Adio” si iar la finalul anului, in pragul aniversarii a 20 de ani, dupa un an plin de concerte, 3 Sud Est isi surprinde fanii si lanseaza poezia muzicala „Cine esti?”, hit care a adunat numeroase reactii pozitive in mediul online si s-a clasat in topul chart-urilor muzicale. In 2017, cei trei artisti lanseaza “Am dat tot”, apoi incheie anul si turneul aniversar cu hitul “Stele”, prima piesa de pe albumul “Epic”.