What’s UP lanseaza single-ul si videoclipul “Doare”

Dupa ce a lansat „Ora 2“, piesa ce face parte din „Project Islanda“, What’s UP revine cu „Doare“, un single compus alaturi de Marius Moga, Commands si Mitchell Hazlett, in care artistul isi canta povestea!

Videoclipul piesei „Doare“ a fost filmat in Islanda, in partea de sud a tarii, pe plaja neagra din Vik, dar si in Londra, astfel ca peisajele fascinante scandinave se completeaza perfect cu atmosfera britanica. „Islanda este o tara plina de poveste si totodata un loc putin exploatat. Am avut patru anotimpuri intr-o zi, a fost, intradevar, o experienta speciala“, declara artistul. 

Inceputul povestii il surprinde pe What’s UP naufragiat pe malul marii, iar valurile nu ii dau pace si aduc langa el o sticla cu un mesaj. Scrisoarea din sticla este scrisa chiar de catre artist si reprezinta povara pe care o traieste. „«Doare» este cea mai matura si emotionanta piesa a mea de pana acum. Este despre sinceritatea de a spune exact ceea ce simti, chiar si in cele mai grele momente. In clip, puteti vedea si cateva cadre din «Mi-a furat inima», care este unul dintre urmatoarele mele single-uri, dar si ultimul capitol al trilogiei «Taxi»“, marturiseste What’s UP. 

What’s UP a prezentat la inceputul acestui an „Project Islanda“, un proiect din care fac parte cinci piesei Primele doua single-uri au fost „Ora 2“, lansat chiar de ziua artistului, si „Doare“, ambele urmand sa faca parte si din viitorul video-album al lui What’s UP, intitulat „Povestea inimii“.  

Tot in acest an, chiar de Ziua Indragostilor, What’s UP a lansat „Hana“, iar pe 1 martie, impreuna cu echipa Cat Music, artistul a impartit peste 1000 de martisoare femeilor din Bucuresti. In plus, de Ziua Femeii, What’s UP a oferit in dar o piesa cu un mesaj emotionant, „Iarta-ma, mama!“, in al carei videoclip apare chiar mama artistului.

What’s UP este unul dintre cei mai iubiti si populari artisti din Romania, iar de-a lungul timpului a lansat hituri precum „K la meteo“, „La tine” si „Taxi“, ce au stationat saptamani la rand in topul celor mai difuzate piese la radio. Whatzy, asa cum il alinta cunoscutii, a colaborat cu artisti consacrati din industria muzicala, precum Ruby, Mira, Andra, Alina Eremia si multi altii.