Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă: Corpurile neînsufleţite ale 27 de persoane au fost identificate

Au fost identificate corpurile neînsufleţite ale 27 de persoane, care au decedat în urma incendiului din centrul comercial din Kemerovo, anunţă Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă. Corpurile neînsufleţite ale 27 de persoane au fost identificate la Kemerovo, a precizat, în cadrul reuniunii operative a celulei de criză, şeful Direcţiei Generale Kemerovo a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, Aleksandr Mamontov.
«Au fost identificate corpurile neînsufleţite ale 27 de persoane, iar pentru miercuri sunt programate funeraliile a 14 persoane decedate în urma incendiului», a mai precizat Mamontov, citat de Agenţia de presă RIA NOVOSTI.
Miercuri, 28 martie, la patru cimitire din Kemerovo, vor avea loc funeraliile victimelor tragicului incendiu din Kemerovo. La 29 martie, la Tomsk, vor avea loc funeraliile altor două victime ale acestei tragedii. 64 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma incendiului de duminica trecută de la Centrul Comercial Zimneaia Vişnea din oraşul Kemerovo./vdraguta/dsirbu

(www.russian.rt.com – 28 martie)