UVT lansează un program de reducere a simptomelor depresive și anxioase. Terapia se face exclusiv online

Universitatea de Vest din Timișoara în colaborare cu Universitatea Exeter din Marea Britanie lansează un nou program de psihoterapie. Programul BRIO prezinta o nouă modalitate de reducere a ruminațiilor și îngrijorărilor care a fost elaborată de prof. Edward Watkins.  Scopul programului este de a facilita reducerea simptomelor depresive și anxioase.

Livrarea programului se va face exclusiv online și are o durată de șase  săptămâni. Programul BRIO poate fi accesat de către orice persoană care cunoaște limba română și are o conexiune la internet.

Ce au de făcut persoanele interesate?

Persoanele care doresc să beneficieze de Programul BRIO se pot înscrie gratuit pe pagina de internet a proiectului, http://e-cbt.ro. Odată înscrise, persoanele vor fi direcționate către chestionarele de screening care necesită aproximativ 40 min pentru a fi completate. Vor fi selectate doar persoanele care pot beneficia maximal de acest program. Numărul de locuri nu este limitat, dar perioada de înscriere în program va fi aproximativ o săptămână.

Informații suplimentare despre Programul BRIO și despre modalitatea de înscriere pot fi găsite pe pagina de web a proiectului (http://e-cbt.ro/program/brio).