Programul preferat, la orice oră

Majoritatea emisiunilor Radio Timişoara pot fi acum ascultate şi după difuzare, folosind un telefon smart sau chiar unul clasic.

Aplicaţia Radio România Timişoara pentru telefoanele inteligente cu sistem de operare Android are, din 27 martie, o nouă versiune – Centenar. Cu aceasta, pe lângă vechile facilităţi care includ vizualizarea ultimelor ştiri, a postărilor de pe facebook sau a înregistrărilor Video-Live, se pot (re)asculta uşor majoritatea emisiunilor, la orice oră. Mai mult, acestea se pot salva pe telefon pentru a fi audiate ulterior sau se poate derula pe înregistrare pentru a ajunge la fragmentul dorit. În plus, pot fi ascultate acum toate cele 3 programe transmise în eter.

Telefonul ascultătorului, serviciu oferit tot cu suportul tehnic al companiei Audio Now, oferă de astăzi noi facilităţi. Sunând la 031.504.0450 se poate audia, apăsând tastele 1, 2 sau 3, oricare dintre programele Radio Timişoara, iar apăsând tasta 4 se poate asculta înregistrarea fiecărui tronson orar din intervalul 6:00-24:00, selectabil prin apăsarea tastelor 1-9. Apăsarea tastei 0 oferă, ca şi până acum, posibilitatea lăsării unui mesaj audio.

Detalii la www.radiotimisoara.ro

Serviciul Comunicare şi Relaţii Publice