„Vals”, cea mai difuzata piesa la radio in luna martie

Asa cum ne-a obisnuit, Smiley cucereste topurile muzicale cu piesele sale, iar in aceasta primavara, artistul a pornit in pasi de „Vals” spre locul 1. Piesa se afla pe prima pozitie de sase saptamani.

Smiley a doborat toate recordurile in luna martie cu single-ul „Vals”, lansat la finalul lui 2017, care a devenit cea mai ascultata piesa la radio, cu peste 1.200 de play-uri. Videoclipul piesei este unul dintre cele mai populare clipuri de pe YouTube si aduna 28 de milioane de vizualizari. “Vals” este penultimul single din maratonul de 10 confesiuni muzicale care s-a desfasurat pe parcursul anului trecut, in cadrul proiectului aniversar #Smiley10. 

Piesa se regaseste pe cel mai recent album al artistului, al patrulea material discografic din cariera sa, ce este disponibil din luna decembrie a anului trecut atat in format fizic, in magazinele de specialitate, cat si in format digital, pe toate platformele de streaming si in magazinele de profil. 

“Sunt surprins si recunoscator pentru atata apreciere! Mi-am dorit ca prin aceasta piesa sa repun in valoare un gen caruia nu i se acorda atentia pe care o merita si ma bucur mult ca am reusit. Sase saptamani pe locul 1 in topurile muzicale e pur si simplu extraodinar!”, declara artistul.

La inceputul acestui an, Smiley le-a facut fanilor sai o noua surpriza si, impreuna cu Feli, a realizat un duet emotionant: o varianta speciala a piesei „Vals”, ce a depasit deja 16 milioane de vizualizari pe YouTube.

In luna martie, printre cele mai difuzate 10 piese la radio s-au mai regasit doua single-uri ale artistilor Cat Music: „Stele” (3 Sud Est) si „Camasa” (Lidia Buble).

Poti asculta “Vals” (Smiley) aici: https://youtu.be/oCNRiaLOB5w

Poti asculta “Vals” (Smiley & Feli) aici: https://youtu.be/oJ18op-kVF0