Primăvara vine la Reşiţa pe „Muzică pentru viaţă”

Campania umanitară Muzică pentru viaţă, de la Reşiţa, a devenit deja consacrată. În Anul Centenarului Marii Uniri, cea de-a treia ediţie a campaniei umanitare se desfăşoară sub miracolul Săptămânii Luminate, având drept scop ajutorarea copiilor, Moştenitorii României.

În această săptămână, echipa Radio Reşiţa îi aşteaptă pe toţi cei care trec prin oraş la Căsuţa de Sticlă din Parcul Tricolorului, pentru a continua scrisoarea de dragoste către lume. Beneficiarii campaniei sunt, anul acesta, copiii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Primăvara din Reşiţa.

„Noi oferim muzică, iar cu banii strânşi se va construi o sală de fiziokinetoterapie pentru copiii cu nevoi speciale. Copiii speciali au nevoie de o atenţie deosebită. Ei nu trebuie izolaţi de ceilalţi copii, comunicarea şi tehnicile de terapie ajutându-i încet dar sigur să se integreze în societate. În judeţul Caraş-Severin peste 700 de copii au nevoie de sprijinul nostru. Chiar dacă unii au probleme fizice grave sau emoţionale, nu renunţă şi fac sport. Ei au nevoie de recuperare, iar o sală modernă de fiziokinetoterapie, în cadrul Centrului Primăvara, le poate schimba complet viaţa. Împreună vom face posibil acest miracol!”, ne-a declarat managerul Radio Reşiţa, Laura Sgaverdea.

Pe întreaga perioadă a campaniei umanitare Muzică pentru viaţă, (9-15 aprilie), în fiecare zi de la ora 18:00, în Parcul Tricolorului, lângă Căsuţa de Sticlă, sau Palatul Primăverii de la Reşiţa, vor avea loc concerte de muzică.

RADOR – 12 aprilie