Preşedintele PSD Liviu Dragnea consideră că nu este momentul unei schimbări în echipa guvernamentală

Preşedintele PSD Liviu Dragnea consideră că nu este momentul unei schimbări în echipa guvernamentală, chiar dacă nu este mulţumit de activitatea unor miniştri. El a precizat că premierul pune în aplicare Programul de guvernare aşa cum trebuie şi că în următoarea şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului, programată pentru începutul săptămânii viitoare, Viorica Dăncilă va prezenta o sinteză a activităţii Guvernului.

Liviu Dragnea: Va fi o prezentare făcută de primul ministru, un minibilanţ. Sunt mulţumit de activitatea primului ministru. Probabil că în următorii 10 ani vor fi nişte remanieri, dar din câte ştiu eu, în perioada imediat următoare nu.

Realizator: Liviu Dragnea a mai precizat că va discuta şi cu parlamentarii social democraţi, în special cu cei care au pregătire juridică, pentru elaborarea proiectelor care vor deveni prioritare în perioada următoare. Este vorba despre modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei, modificarea Codurilor Penale şi stadiul proiectelor de infrastructură – ne-a informat reporterul Mugur Mihăiţă./rpatulea/fcostea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 13 aprilie