Din ringul de box pe ringul de dans: noul single al Alexandrei Ungureanu le da batai de inima luptatorilor de K1

„Bate, bate”, noul single al Alexandrei Ungureanu cu Marius Moga provoaca reactii neasteptate de la sustinatori de categorie grea: neinduplecatii luptatori de K1. Acestia s-au alaturat cauzei muzicale cum au stiut ei mai bine, intr-un teaser video, care promite sa fure multe zambete si sa inmoaie tot atatea inimi.

Piesa i-a scos pe baietii de la SuperKombat Academy din ipostaza de batausi in ringul de lupta si i-a trecut in cea de … dansatori profesionisti pe un ring de dans amenajat in sala de antrenament a clubului. Coregrafia semnata de Emil Rengle i-a imprietenit rapid pe luptatori cu piruetele, sincroanele, dar si cu gratiosul dans de cuplu.

Intr-un colt al ringului, o putem observa pe Alexandra Ungureanu intr-o ipostaza inedita, in timp ce manuieste gratios o matura si murmura şoptit o melodie: “Sunt cu matura, am venit si eu, ca pe-acasa nu am timp sa fac curaţenie, fac la altii. Mai trag si eu cu ochiul, ca vorb-aia, am la ce sa ma uit”, a declarat Alexandra in timpul filmarilor.

Printre luptatorii de K1 care s-au distrat pe ritmurile noului sau single se numara Adelin Mihaila, Alexandru Radnev, Ion Grigore, Claudiu Alexe, dar si Valentin Bordianu, bodyguard-ul lui Mike Tyson din Romania.

Videoclipul piesei “Bate, Bate” va fi lansat in luna aprilie de Cat Music si ii aduce impreuna pe Alexandra Ungureanu si Marius Moga, intr-o colaborare cu multe batai de inima, un sound nou, o imagine curajoasa si o intoarcere acasa pe beat-uri electro-pop. 

Alexandra Ungureanu feat. Marius Moga – Bate, bate

Multumim tuturor celor implicaţi. Inima noastra ‘Bate, Bate’ pentru: 

Super Kombat Academy (Eduard Irimia si Cezar Gheorghe)

Luptatorii: Adelin Mihaila, Alexandru Radnev, Ion Grigore, Claudiu Alexe, Valentin Bordianu

Coregrafie: Emil Rengle

Regie: Sergiu Nicula (Sega)

Styling: Cosmin Florea

Make-up: Diana Ionescu

Producator: Marius Moga

Co-producatori: Ionut „Yogi” Vasilache, Alex Parker @DeMoga Music

Muzica: Marius Moga, Loredana Cavasdan, Liviu Teodorescu, Ionut „Yogi” Vasilache, Alex Parker

Text: Marius Moga, Loredana Cavasdan, Liviu Teodorescu

Chitara: Alin Ilieș

Additional programmimg & mixing: Andy Ghisoiu, Mihaela Grigore @DeMoga Music

Mix & Master: Madalin Rosioru

RADOR – 16 aprilie