Premiile „Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie” – Ediţia a IV-a

Avem placerea de a va informa ca incepand cu anul 2015 am demarat concursul anual pentru cei mai buni tineri cercetatori romani in stiinta si inginerie, organizat de Primaria municipiului Cluj-Napoca in parteneriat cu Prof. Dr. Rada Mihalcea (cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca incepand cu anul 2014, profesoara la Universitatea Michigan).

Premiile “Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetatori in Stiinta si Inginerie” recunosc tinerii cercetatori din domeniul stiintei si ingineriei care, prin munca lor, au demonstrat excelenta si au adus contributii extraordinare in domeniul lor de specialitate si societatii.

Castigatorii acestei editii a concursului vor primi premii in bani (Locul I 1500 $, Locul II 1000 $ si Locul III 500 $), mentiuni speciale precum și diplome de merit. Acestea vor fi inmanate in cadrul unei festivitati organizate de catre Primaria municipiului Cluj-Napoca, impreuna cu Prof. Dr. Rada Mihalcea.

Premiile pentru castigatorii acestui concurs sunt asigurate de urmatorii sponsori: NTT Data Romania, iQuest si Coral Impex.

Conditii de participare:

Se califica pentru candidatura la acest premii toti cei care lucreaza in cercetare intr-un domeniu de stiinta sau inginerie, la universitati, institute de cercetare sau companii din intreaga tara. Candidatii trebuie sa nu depaseasca varsta de 35 de ani, impliniti pana la data de 31 decembrie 2018 (inclusiv).

Aplicatie:

Se solicita nominalizari si autonominalizari care sa contina urmatoarele documente:

  1. Scrisoare de nominalizare sau autonominalizare care sa sublinieze meritele candidatului si sa demonstreze motivul pentru care candidatul este potrivit pentru premiul “Tineri Cercetatori in Stiinta si Inginerie”.
  1. Curriculum Vitae al candidatului.
  1. O scrisoare de recomandare.
  1. O copie dupa buletinul de identitate al candidatului.

Calendarul desfasurarii concursului pentru anul 2018:

Materialele trebuie trimise in format electronic la adresa de e-mail tineri.cercetatori.stiinta.ing@gmail.com pana la data de 30 mai 2018. Scrisoare de recomandare trebuie trimise direct de catre referenti la aceeasi adresa de e-mail tot pana la data de 30 mai 2018. Aplicatiile primite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

Nominalizarile vor fi evaluate de o comisie formata din cercetatori din domeniul stiintei si ingineriei, prezidata de Prof. Dr. Rada Mihalcea (University of Michigan).