Monoir, alaturi de Brianna si Kate Linn: printre cei mai difuzati artisti straini din Turcia

Producatorul din spatele hitului “The violin song” ce a cucerit lumea, a fost premiat cu doua Discuri de Aur pentru productia a doua piese! “All I Need” (Brianna) si “Zaynah” (Kate Linn & Chris Thrace), lansate in 2014 sunt cele mai vandute piese din Turcia. Cele doua single-uri s-au pozitionat o lunga perioada de timp in fruntea topurilor muzicale si sunt inca difuzate. Mai mult decat atat, videoclipurile au generat peste 22 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Cei trei artisti se aflau in turneul de promovare pentru “Lost in Istanbul” (Brianna) si “Your Love” (Kate Linn), piese lansate pe canalul de YouTube al artistului si producatorului Monoir, Thrace Music. Desi Brianna a lansat “Lost in Istanbul” in urma cu o luna, piesa a adunat deja peste 5 milioane de vizualizari. In plus, in cadrul unei emisiuni radio, Monoir a vorbit in premiera despre viitoarele proiecte, dar si despre urmatorul sau single.

“Turcia este teritoriul unde am prins prima data publicul cu piesele mele, incepand cu anul 2010. Acolo mi-am auzit primele piese la radio si de atunci lucrurile s-au legat, iar oamenii au ajuns sa ne cunoasca, pe mine, pe Kate Linn si Brianna”, declara artistul.

Cea mai recenta piesa lansata de Monoir este “Freeze”, o colaborare cu Alina Eremia, ce a cucerit publicul din tari precum Turcia, Bulgaria si Emiratele Arabe Unite. Primul single lansat de proiectul Monoir, „The Violin Song”, a adunat peste 61 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar in luna martie a anului 2017, producatorul si artistul Monoir a colaborat cu June pentru „We Had Love”. In luna mai a aceluiasi an, a lansat alaturi de Bianca Linta single-ul si videoclipul „Golden Sands”, apoi a incheiat anul cu piesa „Save the night”, in colaborare cu Alexandra Stan. Pana in prezent, artistul a colaborat cu nume precum Laurentiu Duta, Elena Gheorghe, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia si a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai” (Raluka), „Am dat tot” (3 Sud Est), „Duminica” (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin” (Alexandra Stan) si „Vida Linda”(Sasha Lopez & Ale Blake).

Poti asculta cel mai recent single lansat de Monoir aici: