Lidia Buble lanseaza piesa si videoclipul „Sub apa”

  • Lidia Buble continua seria de surprize pentru bublisorii ei, iar astazi lanseaza „Sub apa”, cel mai nou single al ei. Cu un videoclip parca desprins din filmele hollywoodiene, in regia lui Ionut Trandafir (TrandaFilm) si un concept realizat de Razvan Simion, cantareata sparge orice tipar, in materie de productii video. 

    Piesa a fost compusa si produsa de Epiq Records, echipa alaturi de care Lidia a lucrat si pentru hit-urile „Camasa” si „Sarut mana, mama”. Versurile piesei vorbesc despre o cearta intre doi indragostiti, un adevarat razboi dus intr-o relatie de iubire, asa ca multi dintre admiratorii cantaretei se vor regasi in emotionanta poveste.

    Pentru filmari, artista a avut nevoie de lectii de inot pentru a putea inota cu ochii deschisi, dar si pentru a-si tine respiratia fara a-si folosi mainile. In plus, echipa de filmare a improvizat sub apa o casa intreaga, iar rolul surpriza i-a apartinut chiar iubitului artistei, Razvan Simion, prezentatorul matinal de la “Neatza cu Razvan si Dani”. 

    „Sub apa” precede albumul mult asteptat pe care Lidia Buble il va lansa, in toamna acestui an. 

    „‘Sub apa’ este o piesa ce incepe incet, incet, sa inchida cercul pe care am inceput sa-l ‘desenez’, impreuna cu echipa mea, Epiq Records, inca de anul trecut, de la ‘Camasa’. Totul va fi gata in toamna, cand lansez albumul pe care mi l-am dorit atat de mult. Fiecare cantec vorbeste, intr-o mare masura, si despre mine, iar ‘Sub Apa’ este locul in care, pot spune ca, imi gasesc refugiul. Sunt absolut convinsa ca toti cei ce asculta piesa si au o relatie de dragoste, isi cauta momente si locuri, unde sa fie doar ei cu gandurile lor. Eu am ales varianta „SUB APA”! Ceea ce veti vedea in videoclipul si piesa lansate, se datoreaza unei mari echipe, cu care am colaborat cu mare drag si careia ii sunt profund recunoscatoare, pentru rezultatul superb!”, spune Lidia Buble.