Loredana aduce “Ingeri” in noul ei single si videoclip

Dupa ce a zguduit lumea, din Romania pana in Europa Rasariteana, cu o colaborare inedita alaturi de Zdob si Zdub si rapperul Ligalize, Loredana vine cu mult asteptatul single solo. Interpretata in concertele de la Sala Palatului, piesa “Ingeri” a ridicat sala in picioare, starnind emotii si ropote de aplauze.

Fiinte intermediare intre divinitate si lume, ingerii sunt intruchipati in videoclipul regizat de Ionut Trandafir (Trandafilm) prin 8 dansatori, care exprima simbolismele piesei prin miscari care iti taie rasuflarea. Personajele ii dau aripi Loredanei, facand-o sa straluceasca in lumina reflectoarelor.

Piesa Ingeri este despre reintoarcerea la convingerea ca e intotdeauna cineva care ne vegheaza pasii prin viata, ocrotindu-ne. E despre credinta in ceva mai presus, mai bun, mai frumos decat realitatea pe care o traim. E despre cat de important e doar sa crezi si atunci vei putea simti ingerii”, declara Loredana.

Calauzitori si pazitori, ingerii personifica virtutile si iubirea adevarata, fiind mediatori intre cer si pamant. Intrucat ei cunosc influenta a doua spatii si timpuri: cel al vesniciei si cel al perisabilului, ingerii reprezinta simbolul sperantei si dragostei.

Loredana face parte din distributia unuia dintre cele mai asteptate spectacole din Romania – “Mamma Mia”, care va avea premiera pe 24 mai, la Sala Palatului in Bucuresti. Show-ul unic pune in scena o distributie de exceptie. Loredana o va interpreta pe Donna, mama Sophiei, iar alaturi de ea, vor urca pe scena Horia Brenciu, Cornel Ilie, Aurelian Temisan, Anca Turcasiu, Ana Munteanu si multi altii.