Ziua Mondială a Mișcării de Cruce Roșie și Semilună Roșie

Astăzi, 8 mai, de Ziua Mondială a Mișcării de Cruce Roșie și  Semilună Roșie, lansăm un apel la acțiune la nivel mondial, care se numește Împarte ce te face să zâmbești.

Sărbătorim dăruirea și impactul Crucii Roșii și al Semilunii Roșii, valorificând puterea unuia dintre cele mai universale simboluri – zâmbetul, și împărtășind povești pozitive.

Un zâmbet este semnul universal al fericirii, mângâierii și împlinirii. Pentru un voluntar, acesta înseamnă o muncă bine făcută. Pentru o persoană afectată de criză, poate însemna că cineva este pregătit și dornic să ajute. Vrem să valorificăm puterea acestui simbol pentru a celebra dăruirea și impactul Crucii Roșii și Semilunii Roșii, precum și al voluntarilor și al angajaților noștri.

Începem provocarea noastră cu mesajul Președintelui Societății Naționale de Cruce Roșie din România – Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române. Atașam mesajul transmis cu ocazia Zilei Internaționale a Cruce Roșie și Semilună Roșie.

Mesaj Crucea Rosie – Ziua Internationala 8 mai

Pe parcursul zilei de 8 mai, dar și după această dată, zeci de voluntari, angajați, membri de Cruce Roșie, parteneri sau beneficiari ne vor împărtăși ceea ce le aduce zâmbetul pe buze în viața de zi cu zi.

Alăturați-vă campaniei noastre și zâmbiți! Zâmbetul este semnul universal al fericirii, mângâierii și împlinirii.