Mandinga, pe aceeași scenă cu Maluma

Mandinga, una dintre cele mai iubite trupe din Romania, urca pe aceeasi scena cu artistul de origine columbiana, Maluma in cadrul „El Carrusel”, primul festival de muzica latino din Romania.

“Faptul ca vom canta pe aceeasi scena cu Maluma este ca un vis devenit realitate. Cand am aflat vestea, aproape ca mi s-a oprit inima. Suntem foarte incantati sa impartim scena cu un artist de asemenea calibru ca Maluma, pe care il admiram mult datorita hiturilor lansate si al succesului sau deosebit. Suntem fericiti ca ni s-a oferit o asemenea oportunitate. Pana atunci, insa, muncim intens si pregatim multe surprize pentru show-ul nostru si pentru public. Cred cu tarie ca vibe-ul nostru este perfect pentru concert! Imi aduc aminte cand eram in Spania, si chiar si aici, in Romania, il ascultam pe Maluma si dansam pe muzica lui, iar acum urmeaza sa urcam pe aceeasi scena! Viata e imprevizibila si si voi fi vesnic recunoscatoare pentru aceasta sansa”, marturiseste Barbara, solista trupei Mandinga.

Recent, Mandinga a lansat „Arquitectura”, cea de-a treia piesa pe care trupa o canta alaturi de Barbara Isasi, fosta concurenta la „Vocea Spaniei” si „Vocea Romaniei”. Pana in prezent, Mandinga a lansat single-uri precum „Besame”,”Aventura” (ft. Erik), „Bling” (ft. Muneer), „Hello” (ft. Fly Project), „La vita e bella” si „Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)” (ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari.

Pe aceeasi scena cu Maluma vor mai urca artisti precum Juan Magan, Robin Schulz, What’s UP, Andra si Richy B. Evenimentul va avea loc la Romexpo in perioada 30 iunie – 1 iulie 2018.

Poti asculta cel mai recent single al trupei Mandinga aici:

Geanina SAVU
Content Manager

mobile: +40731 303 818

address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter,
sector 1, 013971, Bucuresti, Romania

tel: +4021 233 18 47, 48

fax: +4021 233 18 91

www.catmusic.ro
www.boldcharts.ro
/CatMusicRomania