Expoziția Sculptură la Puterea 2 @ Teatrul Național I. L. Caragiale București

Marți, 15 mai 2018, orele 18:30, în Rotonda Teatrului Național Ion Luca Caragiale București, va avea loc vernisajul și lansarea catalogului expoziției Sculptură la Puterea 2, ce aduce în prim-plan doi sculptori, unii dintre cei mai importanți artiști români, Mircea Roman și Aurel Vlad, organizatori: Proiectului Cultural Contemporanii și TNB, coorganizator Institutul Cultural Român.

Deschisă pentru public timp de patru luni, la km 0 al Bucureștiului, expoziția aduce laolaltă două reprezentări artistice asupra Puterii cu un înalt nivel de expresivitate. Sculptură la Puterea 2 este organizată în spiritul (re)cunoașterii valorilor românești, a personalităților care înregistrează performanțe pe teren cultural și reprezintă cu excelență România la cele mai importante manifestări culturale internaționale.

În deschidere vor lua cuvântul Ion Caramitru, directorul general al TNB, Adriana Popescu, director de comunicare și relații internaționale al TNB și Maria Pașc, Proiectul Contemporanii. Acest eveniment expozițional este realizat cu sprijinul Apulum – Fabrica de Porțelan Alba Iulia, Dedeman, Titan Mar, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.

Expoziția Sculptură la Puterea 2 va fi deschisă pentru public până în data de 10 septembrie 2018 și va putea fi vizitată zilnic între orele 14.00 – 19.00, cu excepția zilelor de luni. Accesul publicului în Rotonda expozițională se face pe la intrarea la Sala Mică a TNB, dinspre Bd. Carol. Intrarea este liberă.