Reborn, un proiect pentru copii defavorizaţi realizat de tineri de la Colegiul Naţional « Spiru Haret » din Capitală

O echipă de cinci tinere de clasa a IX-a de la Colegiul Naţional « Spiru Haret » din Capitală – Ilinca Brâncoveanu-Popa, Andreea Caloian, Ștefania Căpățînă, Andiana Nagy și Ioana Papacocea, plus mentorul lor din clasa a XI-a de la acelaşi colegiu, Teodora Strugaru – şi-a propus să îi inspire pe cei din jur şi a creat generosul proiect Reborn.

« Când ne-am gândit ce vrem să facem, ce impact vrem să avem asupra oamenilor care vor participa la proiectul nostru, am găsit ideea perfectă. O conferință în care am adunat patru oameni care au atins succesul, oameni care să ne povestească despre drumul lor în viață, despre obstacolele pe care le-au depășit și despre bucuria pe care au simțit-o când și-au văzut visele devenite realitate. De ce am ales numele Reborn? Pentru că fiecare generație renaște pentru a-i inspira pe cei din urmă, pentru a prinde curaj, pentru a demonstra, încă o dată, că poveștile merită ascultate!”, a precizat pentru Rador Andiana Nagy.

Pe 19 mai, ora 10:30, echipa Reborn ne aşteaptă în sala de conferință a hotelului Mercure (în zona Unirii), pentru a da aripi viselor noastre. Și pentru că nimeni nu se înalță prea mult fără să îi ridice și pe ceilalți, fetele îşi propun să aducă zâmbete în plus unor copii dintr-un centru de plasament din București, cu ajutorul unor donații care se efectuează în ziua evenimentului la intrarea în sală.

Conferința Reborn nu va dezvălui, probabil, cheia succesului, dar va arăta, cu siguranță, prețul lui.