Cate Blanchett este primul ambasador la nivel mondial al liniei de produse cosmetice semnată Giorgio Armani. Colaborarea actriţei, care a fost imaginea primei variante a parfumului ”Si”, lansat în 2013 şi care continuă să fie şi a ultimei variante, ”Si passione”, s-a extins la toate categoriile de produse cosmetice al Casei Armani, de la make-up la produsele de îngrijire a pielii, și bineînţeles la parfumuri.

Cate Blanchett - credit Tom Munro for Giorgio Armani Beauty_RGB-kmUB--1170x507@IlSole24Ore-Web„Radioasă și sofisticată, Cate Blanchett frapează pentru eleganța sa naturală și pentru frumusețea rafinată -declară Giorgio Armani. Sunt încântat să continui această colaborare care durează de ceva timp”.
Viziunea lui Armani asupra feminității moderne constă mai degrabă în revelarea acesteia, decât în transformarea ei. Produsele exclusive și inovatoare, liniile de make-up şi de îngrijire a pielii permit femeilor să-şi valorizeze la maximum frumusețea lor naturală .www.ilsole24ore.it/cpaunel

Traducerea: Cătălina Păunel