Proiectul Endless feat. Maria Grosu, o nouă colaborare pe piața muzicală din România, a lansat videoclipul piesei „Thinking About You” la Media Pro Music. Sound-ul piesei îmbină elemente dance și electro pop care se încadreaza în tendințele muzicale actuale.

 Din proiect fac parte Florin Minzala și Maria Grosu, o fostă concurenta X Factor care s-a clasat pe locul 3 în finală cu proiectul „69”. Deși cei doi se cunoșteau de mai mult timp, fiecare având proiecte muzicale separate în trecut, ideea unei colaborări a venit abia la începutul acestui an.

 „Pentru mine această colaborare este o provocare, deoarece nu am mai cântat acest gen muzical înainte, însa am acceptat-o imediat și ne bucurăm că a ieșit atât de bine!” spune Maria.

 „Thinking About You” este produsă de un compozitor suedez și de un britanic și urmeaza sa fie lansată în scurt timp și în Spania.  Mesajul este unul de dragoste, iar versurile reprezintă o mărturisire: cei doi recunosc că se gândesc unul la celălalt, deși timpul a trecut și drumurile lor în viață s-au separat.

Videoclipul piesei este unul de imagine și a fost realizat de Claudiu Stan.

Deși piesa a fost lansată de curând, Endless și Maria Grosu promit că nu este singura supriză pregatită pentru vara aceasta.